Jazyk Jednoty - 8. díl: Ztělesnění lásky integrující

V předminulém díle jsme prozkoumali podrobně Mandorlu Zmocnění, jež je vědomím, které je zdrojem Lásky Integrující. Divoké, nezkrotné esence lásky, která integruje všechny části vědomí poztrácené v časoprostorové dualitě prostřednictvím použití Ctností Srdce jako sjednocující inteligence.

Jestliže uvažujeme o Senzarech jako o živých symbolech této sjednocující inteligence a prozkoumáme z této perspektivy povídku Jamese Mahu - Poutníci na mostě, jež patří k zakládajícím materiálům jeho nejnovějšího projektu MOCI - Hnutí za vědomí a vzájemnou propojenost (Movement of Consciousness and Interconnectedness), nalezneme zde zajímavou podobnost či shodu týkající se pojmu Ztělesnění (angl. Embodiment). Podívejme se na následující schéma, které jsem zhotovil na základě této povídky.

Schéma vytvořené na základě povídky Jamese Mahu: Poutníci na mostě
Aranžmá: Ondřej Průzračný

Jak moudrá žena v této povídce sděluje, Ztělesnění jsou manifestací Pocitu Propojenosti. Jsou to jednoduchá gesta či symboly, chování či pohled. Mají tyto základní vlastnosti: 

Ztělesnění pocitu propojenosti: 

  • nesou vibraci a tón
  • mají vnitřní citlivost
  • tvoří důkaz propojenosti
  • sdílí se v poli časoprostoru
  • urychlují časoprostor
  • jsou formou energie
  • nejsou obsažena v čase

Tato jednoduchá charakteristika aktu Ztělesnění stejně dobře pasuje na Senzary - živé symboly jazyka jednoty, které jsou nositeli jednotící inteligence.

Ačkoliv se v této povídce přímo nehovoří o Jazyku Jednoty, je zde popsán systém chování nazvaný Ztělesnění, který, je-li praktikován, způsobí, že vědomí jádra, kde jsme duše-osobností, a vědomí povrchu, kde jsme ego-osobností, se synchronizují do té míry, že tyto entity v nás začnou mluvit stejným jazykem - jazykem symbolického chování a gest. To je projev Inteligentního chování, jak bylo popsáno dříve, např. ve třetí seanci Chrámů Událostí s názvem Duchovní aktivismus, kde se píše: 

"Duchovní aktivismus je koncept v Lyricusu, který vyvěrá ze stavu bytí Sovereign Integrál. Na kvantové úrovni jde o velmi hluboký stav vyzařování přenosů jednoty a rovnosti do lidské rodiny a šířeji ke všemu životu, který ji obklopuje. Na fyzičtější úrovni, úrovni lidského nástroje, jde o živost vůle pochopit lidský stav v jeho nejvíce katastrofálním projevu  a vidět způsoby, jak ho společnou prací zlepšit."

"Ve světech časoprostoru existuje vždy mnoho úrovní aktivismu. Na jedné úrovni jsou ti, kteří se zabývají společenskými záležitostmi, volají po míru, spravedlnosti, podpoře a rovnosti - zvláště pro ty, kteří jsou znevýhodněni sociálními či ekonomickými podmínkami. Na jiné úrovni jsou ti, kteří si představují Sjednocení lidstva prostřednictvím doteku svých vyšších Duchovních Center a umožnění plynutí ven ze svých srdcí. Jedna úroveň umožňuje druhou; v jistém smyslu jsou spojeny v projevu nových skutečností světa, ve kterém Jednota nahrazuje oddělenost a polarity."

James Mahu, EVT-3: Chrám Duchovního aktivismu


Z výše uvedeného je zřejmé, že koncept Ztělesnění popsaný v povídce Poutníci na mostě, je velmi podobný konceptu Duchovního aktivismu a popisuje hlubší úroveň umění Energetických přenosů vedených ze stavu vědomí Sovereign Integrálu. Cílem duchovního aktivismu je "Vyzařování jako tichá, nevtíravá forma vibrace rovnosti a jednoty". Tohoto stavu může být dosaženo jen tehdy, jestliže je nastolena a udržena Synchronizace s Duchovním centrem jedince. Dostáváme se tedy ke klíčovému pojmu Duchovní centrum. Podívejme se na následující schéma, které nám sděluje, že existují 4 kvantové perspektivy odhalující toto centrum:

Kvantové perspektivy Duchovního centra, EVT-3: Duchovní aktivismus

Těmito 4 kvantovými perspektivami jsou: 

  • Pozorování
  • Umožnění
  • Vedení
  • Spolu-tvoření

Rozhodující pro udržení těchto perspektiv vnímání je soudržnost, která je v textu Duchovní aktivismus definována následovně: 

"Soudržnost je stav bytí, který vyrůstá ze sjednocení a synchronizace s Duchovním centrem. Soudržnost je odvozena ze vzoru, že jsi částí všeprostupujícího celku a jsi navždy spojen s JEHO projevem coby výzkumník, tlumočník a spolu-tvůrce. Inklinujeme k představě, že soudržnost je radost, vitalita či klid, avšak soudržnost je vpravdě o Přítomnosti Umožnění. Soudržnost je vnitřní posílení odvozené z přirozeného aktu umožnění."

"Soudržnost je na kvantové úrovni přirozená, plynoucí, ne-lineární, dynamická a spojená s Duchovním centrem jedince. Jak plyne do lidského nástroje, může se transformovat do geometrické, lineární nahodilosti, odrážejíce se v lidském nástroji jako míček, který naráží na hustoty odporu či energetické blokády. Aby bylo dosaženo znovu-synchronizace s Duchovním centrem jedince, je důležité získat přístup k jeho čtyřem stavům bytí - umožnění, pozorování, vedení a spolu-tvoření, protože ony pomáhají vytvořit větší tok skrze lidský nástroj."

"Je to právě toto naladění a soudržnost, které posilují lidský nástroj k vyzařování a konání v akordu s Duchovním centrem a vědomím Sovereign Integrálu. To zpětně vytváří lokální vesmír více naplněný světlem, které obklopuje projev jedince a posiluje jeho duchovní aktivismus. Inteligentní chování je základnou Vzoru Celistvosti a vědomí Sovereign Integrál jeho kouzelnými výšinami."

James Mahu, EVT-3: Duchovní aktivismus


Další mentální model, který nám pomůže v pochopení jak se stát kanálem živé pravdy a "hovořit" jazykem jednoty je tedy schéma Vzor Celistvosti. Podívejme se na něj: 

Vzor Celistvosti, EVT-3: Chrám duchovního aktivismu

Ze schématu je zřejmé, že jedinec, který praktikuje Inteligentní Chování (nebo Ztělesnění - jak je nazváno v povídce Poutníci na mostě) naplňuje okolní prostředí vyšším dimenzionálním světlem. To způsobuje urychlení celého pole časoprostoru a aktivuje událostní řetězce, které manifestují vzájemnou propojenost. To je energetický příspěvek či vibrační komunikace praktikujícího ve prospěch celé lidské rodiny.

V lásce a svobodné vůli

Ondra


Komentáře